دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 260438
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1400 - 13:05

    آماده‌باش دفاتر زیارتی برای اربعین/ سامانه سماح پس از موافقت عراق فعال می‌شود

    با موافقت کلی مسؤولان کشورمان با اعزام زائران به عراق در ایام اربعین، دفاتر زیارتی نیز به حالت آماده‌باش درآمدند تا در صورت موافقت عراق با پذیرش زائر خارجی، سامانه سماح نیز فعال شده و زائران نظام‌مند در پیاده‌روی اربعین شرکت کنند.

     آماده‌باش دفاتر زیارتی برای اربعین/ سامانه سماح پس از موافقت عراق فعال می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»وضعیت اربعین امسال هنوز مشخص نیست و همه عاشقان حسینی در انتظار تصمیم دولت عراق درباره پذیرش زائران خارجی هستند؛ تا جایی که رئیس جمهور هم در جلسه اخیر، شرط تشرف زائران ایرانی به مراسم پیاده روی اربعین را موافقت دولت عراق و تزریق دو دز از واکسن کرونا اعلام کرد.

    پس از اظهارنظر حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس جمهور کشورمان درباره اربعین و موافقت مشروط با اعزام زائران کشورمان، مسؤولان سازمان حج و زیارت که در قالب کمیته اعزام زوار اربعین فعالیت می‌کنند، به حالت آماده‌باش در آمدند تا در صورت اعلام عراق مبنی بر پذیرش زائر خارجی، بتوانند اعزام عاشقان حسینی را نظام‌مند کنند.

    سال‌های گذشته به منظور ساماندهی اعزام زائران اربعین، سامانه سماح راه‌اندازی شد و در هفته‌های اخیر هم با توجه به اینکه وضعیت اربعین از سوی مسؤولان کشورمان هم مشخص نبود، این سامانه از نامشخص بودن وضعیت اعزام اربعین ۱۴۰۰ خبر می‌داد. اما از دیروز پس از صحبت‌های رئیسی، سامانه سماح نیز تغییر کرد و قرار است پس از موافقت دولت عراق، برای ثبت‌نام از افراد واجد شرایط به منظور اعزام به عراق در ایام اربعین فعال شود.

    علاوه بر این، سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای به مدیران شرکت‌ها و دفاتر زیارتی حج و زیارت که حدود دو سال به دلیل توقف اعزام‌های عتبات فعالیت نداشتند، اعلام کرده است تا آمادگی خود را برای ثبت‌نام در سامانه سماح به منظور اعزام زائران اربعین در صورت توافق بین ایران و عراق اعلام کنند.

    دولت عراق هنوز اظهارنظری درباره اربعین نکرده است. این امر در حالی است که قرار بود روز گذشته در این باره به نتیجه برسند. با این وجود، همه مردم و حتی نهادها و ستاد اربعین هم  در انتظار تصمیم دولت عراق و مشخص شدن وضعیت اربعین ۱۴۰۰ هستند.

    به گزارش فارس، سال گذشته عراق از پذیرش زائر خارجی امتناع کرد و دو روز قبل از اربعین با حضور محدود زائران خارجی موافقت کرد که به دلیل شرایط موجود، هیچ زائر و موکبی به عراق در اربعین ۱۳۹۹ اعزام نشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما